Van de Zandschulp assurantiën sluit zich aan bij NDB Groep

Met trots kondigen we aan dat ons kantoor zich heeft aangesloten bij NDB Groep. Deze samenwerking versterkt ons gezamenlijke doel om klanten optimaal van dienst te zijn, met een breed assortiment aan financiële oplossingen en een persoonlijke aanpak.

Nieuws
Datum: 02-10-2024

Het was een besluit dat langzaam gegroeid is in de afgelopen 1,5 jaar. Door ziekte van mede-eigenaar Eddy van Doorn zijn we tot de conclusie gekomen dat de continuïteit van ons bedrijf het beste gewaarborgd wordt door het zoeken naar een geschikte partner met hetzelfde DNA als ons kantoor; een familiebedrijf dat regionaal goed bekend staat door eerlijk advies en goede producten. Onze medewerkers en onze relaties verdienen dat ook. We hebben deze partner gevonden in de NDB Groep. Dit zijn lokale bedrijven die met elkaar samenwerken, elk vanuit hun eigen locatie.   

Door aansluiting bij NDB Groep profiteren we van de gezamenlijke kennis op het gebied van verzekeringen, hypotheken en bankzaken. Met name wet- en regelgeving en andere randzaken kosten nu veel tijd en moeite. We houden door de samenwerking straks meer tijd over voor advisering van onze relaties, het leukste deel van ons werk.

Ons hele team begrijpt de gemaakte keuze en ondersteunt de aansluiting bij NDB Groep van harte. Er zal dan ook weinig veranderen; ons kantoor mét onze naam blijft gewoon in Bennekom, alle vertrouwde medewerkers blijven u te woord staan en Eddy en Marijke van Doorn blijven actief en zullen de directie blijven voeren. Wat wel verandert is dat onze collega Luuk van Ravenhorst kantoorleider wordt en volgend jaar zal toetreden tot de directie. 

Van de Zandschulp Assurantiën is én blijft een regionaal werkend financieel advieskantoor met 12 medewerkers dat al drie generaties lang onafhankelijk en kwalitatief goed advies combineert met een persoonlijke benadering. Het kantoor biedt een laagdrempelige plek waar relaties altijd welkom zijn. De dienstverlening van Van de Zandschulp Assurantiën bestaat uit advies over verzekeringen (zowel zakelijk als particulier), hypotheken, zakelijke financieringen en bankzaken als zelfstandig adviseur van RegioBank.

We kijken ernaar uit om met deze samenwerking onze gezamenlijke krachten te bundelen en relaties nog beter van dienst te zijn. Heeft u vragen over dit bericht? Neem dan contact met ons op.

Eddy & Marijke van Doorn-van de Zandschulp

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.

Stel ons gerust uw vraag